### **AGENDA**

MONDAY

June 6, 1988

(Moderator: Tim Killeen)

8:30 a.m.	• WELCOME (at NBS)	
	<ul> <li>Romick/Killeen</li> <li>Director of ASP-NCAR, John Firor</li> <li>Director of HAO-NCAR, Peter Gilman</li> <li>NSF, Dennis Peacock</li> <li>NSF, Giorgio Tesi</li> <li>NASA, Stan Shawhan</li> </ul>	(20 min) (10 min) (10 min) (30 min) (30 min) (30 min)
10:30-11:00	• BREAK	(30 min)
	TUTORIAL #1 (at NBS)	
11:00-12:00	George Reid     "Solar/Terrestrial Relations"	(60 min)
12:00-12:30 p.m.	Workshop Previews     Convenors	(30 min)
12:30-2:00	• LUNCH (Adjourn to NCAR)	(90 min)
2:00-5:30	• Workshops at NCAR	(210 min)

### **AGENDA**

TUESDAY

June 7, 1988

(Moderator: Andy Christensen)

## TUTORIAL #2 (at NBS)

8:30-9:30 a.m.	• Richard Wolf "Magnetospheric Coupling Models"	(60 min)
9:30-10:30	• Barbara Emery/CEDAR Data Base Group Leaders "CEDAR Data Base Progress Report"	(60 min)
10:30-11:00	• BREAK	(30 min)
11:00-11:30	Bob Sica/Art Richmond     "CEDAR Data Base Requirements"	(30 min)
11:30-12:00	• Juan Roederer "GEM"	(30 min)
12:00-12:30 p.m.	• Workshop Previews - Convenors	(30 min)
12:30-2:00	• LUNCH (Adjourn to NCAR)	(90 min)
2:00-3:00	• Lyle Broadfoot New CEDAR Instrumentation #1 "Spectrometers"	(60 min)
2:00-5:30	• Workshops at NCAR	(210 min)
5:30-6:30	• Reception at NCAR Lobby (All invited to attend)	(60 min)
6:30-8:00	• Banquet at NCAR Cafereria (For those with dinner reservations 'D')	(90 min)

### **AGENDA**

WEDNESDAY

June 8, 1988

(Moderator: Bill Sharp)

## TUTORIAL #3 (at NBS)

8:30-9:30 a.m.	• Chet Gardner  "LIDAR Capabilities for Upper Atmosphere Measurements"	(60 min)
9:30-10:00	• William Wagner "MAX-91 and Solar Cycle 22"	(30 min)
10:00-10:30	Workshop Previews     Convenors	(30 min)
10:30-11:00	• BREAK	(30 min)
11:00-12:00	• Mike Mendillo, Jeff Baumgardner New CEDAR Instrumentation #2 "Imagers"	(60 min)
11:00-12:30 p.m.	• Workshops At NBS	(90 min)
12:30-2:00	• LUNCH (Adjourn to NCAR)	(90 min)
2:00-5:30	• Workshops at NCAR	(210 min)

### **AGENDA**

THURSDAY

June 9, 1988

(Moderator: Joe Salah)

## TUTORIAL #4 (at NBS)

8:30-9:00 a.m.	• Harry Van Loon "Solar Variability/QBO/Weather Effects"	(30 min)
9:00-9:30	• Brian Tinsley "Solar Variability/QBO/Weather Mechanisms"	(30 min)
9:30-10:00	• Warren Johnson "NCAR Observing Facilities"	(30 min)
10:00-10:30	• Workshop Previews - Convenors	(30 min)
10:30-11:00	• BREAK	(30 min)
11:00-12:30 p.m.	• Poster Session and Workshops	(90 min)
12:30-2:00	• LUNCH (Adjourn to NCAR)	(90 min)
2:00-3:00	• Chet Gardner, Timothy Beatty, Richard Bills New CEDAR Instrumentation #3 "LIDARS"	(60 min)
2:00-5:30	• Workshops at NCAR	(210 min)

### **AGENDA**

#### FRIDAY

June 10, 1988

(Moderator: Tim Killeen)

8:30-8:50 a.m.	• Brian Tinsley, NSF Aeronomy Program Director "NSF Grant Policy: Funding, Proposal Deadlines, etc."	(20 min)
8:50-9:10	• Richard Behnke, NSF UAF Program Director "Facility Proposals"	(20 min)
9:10-9:30	• CEDAR Steering Committee "Facility Development Policy" "New Members"	(20 min)
9:30-10:30	Workshop Summaries	(60 min)
10:30-11:00	• BREAK	(30 min)
11:00-11:30	• Workshop Summaries (continued) - Convenors	(30 min)
11:30-12:30 p.m.	• Richard Behnke, NSF UAF Program Director "Calendar and Plans"	(60 min)
12:30	• ADJOURN	